Garage Kerkrade

Garage Kerkrade

Welkom bij onze garage in Kerkrade! Als ervaren autodealers staan we klaar om al je auto-onderhoudsbehoeften te vervullen. Van reparaties en onderhoud tot APK-keuringen, we bieden een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw voertuig in topconditie blijft. Met ons deskundige team en moderne faciliteiten ben je bij ons aan het juiste adres voor betrouwbare en professionele autodiensten.

Garage Kerkrade: APK-Keuring

Is het weer tijd voor de jaarlijkse APK-keuring van je auto? Bij onze garage in Kerkrade kun je rekenen op een grondige en nauwkeurige keuring volgens de wettelijke eisen. Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw voertuig aan alle veiligheids- en milieunormen voldoet, zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Maak vandaag nog een afspraak en laat je auto keuren door onze experts!

Garage Kerkrade: APK zonder Afspraak

Bij onze garage in Kerkrade bieden we het gemak van APK-keuringen zonder afspraak. Dit betekent dat je op elk gewenst moment langs kunt komen voor een snelle en professionele keuring, zonder van tevoren een afspraak te hoeven maken. Ons ervaren team staat klaar om je voertuig te controleren en ervoor te zorgen dat het voldoet aan de wettelijke eisen, zodat je snel weer veilig de weg op kunt.

Onderhoud en Service bij Garage Kerkrade

Bij Lion Autoservice kunt u terecht voor uitgebreid onderhoud en service voor uw auto. Of het nu gaat om een kleine onderhoudsbeurt of een grote reparatie, ons ervaren team staat voor u klaar om uw auto weer in topconditie te brengen. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat uw auto weer veilig en betrouwbaar is.