Diensten

Onderhoud en Service

Bij Lion Autoservice kunt u terecht voor uitgebreid onderhoud en service voor uw auto. Of het nu gaat om een kleine onderhoudsbeurt of een grote reparatie, ons ervaren team staat voor u klaar om uw auto weer in topconditie te brengen. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat uw auto weer veilig en betrouwbaar is.

Bandenservice

Onze bandenservice omvat alles wat u nodig heeft om uw banden in topconditie te houden. Van bandenwissel tot uitlijning en balancering, wij zorgen ervoor dat uw banden optimaal presteren en u veilig de weg op kunt. Bovendien bieden we een breed assortiment aan banden van gerenommeerde merken, zodat u altijd de juiste banden voor uw auto kunt vinden.

APK-keuring

Is uw auto toe aan een APK-keuring? Bij Lion Autoservice kunt u snel en gemakkelijk een afspraak maken voor uw keuring. Ons gecertificeerde team voert de keuring nauwkeurig uit volgens de wettelijke eisen, zodat u weer veilig de weg op kunt. Bovendien kunnen we eventuele reparaties direct uitvoeren, zodat u snel weer op weg bent.

Airco Service en Onderhoud

Een goed werkende airco is essentieel voor uw comfort tijdens het rijden. Bij Lion Autoservice bieden we uitgebreide airco service en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw airco altijd optimaal presteert. Van het bijvullen van koelmiddel tot het vervangen van filters, wij zorgen ervoor dat uw airco weer fris en koel aanvoelt, zodat u comfortabel kunt blijven rijden, zelfs op warme dagen.